info@bossman.si   
Ambulanta splošne medicine            05 630 85 40  
Ambulanta medicine dela                05 630 85 41

Skincare - Laser

Več o tehnologiji ELOSTM si lahko preberete na tej povezavi.


  • ZDRAVLJENJE AKEN
  • POMLAJEVANJE KOŽE
  • ODSTRANJEVANJE ŽILNIH NEPRAVILNOSTI
  • GLAJENJE GUB IN GUBIC
  • UČVRSTITEV KOŽE
  • EPILACIJA - ODSTRANJEVANJE DLAK


INFORMACIJE O POSEGIH TER PRIMERI PRED IN PO NEGI (kliknite na fotografijo za povečavo):

ZDRAVLJENJE AKEN

Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine. Akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože. Tretmaje z ELOSTM tehnologijo lahko izvajamo na vseh tipih kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate? 
Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika. Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden.

Ali je tretma boleč?
NE. Odpravljanje aken z ELOSTM tehnologijo je zelo nežno in praviloma neboleče. Postopek je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno odstranjujemo akne brez operacije, pomirjeval in praviloma tretma ne zmoti vakodnevnih dejavnosti. Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.
 
PREJ / POTEM:

PREJ / POTEM:
POMLAJEVANJE KOŽE

S kombinacijo radiofrkvence in optične energije natančno in varno zadanemo in odpravimo pigmentne nepravilnosti, kot so sončne in starostne pege, posledice teleangiektazije, rozaceje, angiome in drugih kožnih bolezni. ELOSTM tehnologija je primerna za vse tipe kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate? 
Število tretmajev je odvisno od globine in vrste pigmentnih ter žilnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za željene rezultate potrebno od 3 do 5 tretmajev.

Ali je tretma boleč?
Praviloma NE, majhen odstotek pacientov poroča o občutku rahlega špikanja. Tretma je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno pomlajujemo kožo brez operacije, pomirjeval in praviloma na zmoti vakodnevnih dejavnosti. Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.
 PREJ / POTEM:
ODSTRANJEVANJE ŽILNIH NEPRAVILNOSTI

Problematično žilo s kombinacijo radio frekvence in optične energije natančno zadanemo in segrejemo. Žila se sčasoma razgradi in izloči prek imunskega sistema. Tretma je primeren za vse vrste kože. Priporočamo, da se pred tretmajem posvetujete s specializiranim zdravnikom.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?
Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, število in pogostost tretmajev pa je odvisna od velikosti žil in globine, v kateri se nahajajo. Za optimalne rezultate običajno potrebujemo enega do pet tretmajev.

Ali je tretma boleč?
Nekateri pacienti poročajo o neugodnem občutku. Za bolj občutljive paciente pa priporočajo tudi lažje anastetike. Če ste bolj občutljivi se posvetujte s svojim zdravnikom.Postopek je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno odstranjujemo žile in žilice brez operacije, praviloma brez pomirjeval in tretma na zmoti vakodnevnih dejavnosti.
Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.
 
PREJ / POTEM:
GLAJENJE GUB IN GUBIC

V nagubani koži je kolagen zelo gost, zaradi česar se zmanjša dotok krvi in rast novih kalogenskih vlaken. S kombinacijo radiofrekvence in laserske energije kolagenska vlakna segrevamo in povzročimo oteklino globoko v koži. Vlakna se ločujejo in ko oteklina splahni, se prostor med njimi napolni z novim kolagenom. Nova kolagenska formacija povzroči dolgoročni učinek napete kože. S tem zmanjšamo gube, zdravimo pa tudi teksturne nepravilnosti. Postopki z ELOSTM tehnologijo so primerni za vse tipe kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate? 
Število tretmajev je odvisno od stanja in teksture kože. Običajno se želeni rezultati pokažejo po 3 do 5 tretmajih. Po tretmaju koža postane bolj gladka in elastična.

Ali je tretma boleč?
Praviloma NE, majhen odstotek pacientov poroča o občutku rahlega špikanja. Tretma je preprost in ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno pomlajujemo kožo brez operacije, pomirjeval in praviloma na zmoti vakodnevnih dejavnosti.
 
PREJ / POTEM:
PREJ / POTEM:


 UČVRSTITEV KOŽE

S segrevanjem tkiva povzročimo krčenje kolagenskih vlaken in spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Z učvrstitvijo kože, se sčasoma zmanjšajo tudi gube ter izboljša elastičnost. Tehnologija ELOSTM je varna, učinkovita in primerna za vse vrste kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?
Za dober učinek je potrebnih povprečno 5 tretmajev, ki se izvajajo na 2-4 tedne.

Ali je tretma boleč?
NE. Učvrščevanje kože z ELOSTM tehnologijo je zelo neboleče in praviloma brez stranskih učinkov. Postopek je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno učvrščujemo kožo brez operacije, pomirjeval in tretma praviloma na zmoti vakodnevnih dejavnosti.
 
PREJ / POTEM:
EPILACIJA - ODSTRANJEVANJE DLAK

S kombinacijo radiofrekvence in optične energije natančno zadanemo željeno področje in s tem ne poškodujemo okolice. Kombinacija dveh energij nam omogoča, da dosegamo boljše rezultate z manj energije. To nam omogoča varnejše in učinkovitejše rezultate. Sistemi, ki imajo samo en vir energije so neprimerljivi! Trajno odstranjevanje dlak z ELOSTM tehnologijo je primerno za ženske in moške, z njim lahko odstranjujemo dlake na vseh delih telesa, razen okoli oči. Dokazano odstranjuje tudi svetle, rdeče in dlake v fazi rasti na vseh tipih kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultati?
Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat potrebno nekaj ponovitev. Končno število ponovitev je odvisno od barve in tipa dlak, tipa kože, področja na katerem izvajamo tretma.

Ali je tretma boleč? 
Praviloma NE, majhen odstotek pacientov poroča o občutku rahlega špikanja. Tretma je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Z njim uspešno trajno odstranjujemo dlake brez operacije, pomirjeval in praviloma na zmoti vsakodnevnih dejavnosti.
 
PREJ / POTEM:

PREJ / POTEM:


* Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.

 SKINCARE-LASER

Naročanje sestra Magdalena: 05 630 85 40 ali 040 665 303

info@bossman.si

  DELOVNI ČAS

SPLOŠNA MEDICINA
ponedeljek, torek, četrtek in petek:  od 7.00-14.00
sreda: od 13.30-20.00      

  Copyright Bossman 2014